Impresszum

2006. 11. 29.

Jacopo

Gratulálunk! Megtaláltad a rejtett tartalmat!

A Cluster One obszcén zenei oldal. Közelebbről a popzenével foglalkozik, az ahhoz kapcsolódó mindenféle dolgokkal együtt. Mondjuk filmekkel, könyvekkel, videókkal, konferenciákkal, és szigorúan csak azokkal, amik minket érdekelnek. Tehát nem a popzene egészével, az épp aktuális vagy fontos zenékkel vagy előadókkal, hírekkel, megjelenésekkel, bulikkal, satöbbivel, vagy amiről mások azt gondolják, hogy minket érdekelnie kéne. Egyáltalán nem állítjuk, hogy az itt megfogalmazott értékelések és vélemények kizárólagosak. A szerzők saját meglátásaikat fogalmazzák meg (annak tudatában, hogy mindenki ezt csinálja, csak legfeljebb nem vallja be), nem alkusznak, és semmiért nem kérnek bocsánatot. Ezzel együtt ők is emberek, szabadidejükben szívesen isznak, dugnak és egyéb módokon vezetik le felgyülemlett kreatív energiáikat. A maradékból írnak. Szerencsére.

A Cluster One kurvára nem szerkesztett sajtótermék, semmi közünk se a szerkesztéshez, se a sajtóhoz.

Ha könyv- vagy lemezkiadó, -terjesztő, vagy koncertszervező vagy, és feltétlenül szeretnéd, ha kiadványaidról/eseményeidről írnánk, írj nekünk és egyeztetünk. A Cluster One fenntartja a jogot, hogy a nem a profiljába eső kiadványokról/eseményekről nem ír (inkább, mint hogy csak annyit írjunk, hogy ez szar).

Ha zenekar vagy előadó vagy, akinek van hallgatható minőségű lemeze/felvétele, és tényleg azt szeretnéd, hogy meghallgassuk és megírjuk, mit gondolunk róla (az egyéb feltételek számba vétele után), írj és küldd. A Cluster One nagyon szeretné segíteni a jó (magyar) zenekarokat, erre több terve is van, lehetősége viszont egyelőre csak ennyi.

Ha úgy érzed, feltétlen közlendőd van, a clusterone@clusterone.hu vagy a clusteronehu@gmail.com címekre írhatsz. Fontold meg jól.

Ha pénzt akarsz küldeni: OTP 11773353-04661432 (bármennyit és bármikor küldhetsz, de ha ezt a korrupció jegyében tennéd, előbb írj, hogy mit szeretnél).

Ha elég obszcénnek érzed magad, hogy nekünk írj, hajrá, írj egy mailt és küldj valamit, amit elolvashatunk és kigúnyolhatunk (vagy közölhetünk). Mivel a Cluster One jelenleg semmilyen bevételt nem termel, sajnos nem tudunk azzal kecsegtetni, hogy fizetünk a szerzőknek; de ha valami folytán látnánk belőle pénzt, megígérjük, hogy a szerzők lesznek az elsők, akik kapnak belőle.

Alapítók

Szerzők

Művészeti szaktanácsadó

“There is no dark side of Roger Waters’ ass, really. In fact, it’s all dark.”

Cluster One farsang obszcén sex szex

131979