Morrison-generátor

2007. 12. 11.

Jacopo

Igazából egy webserviceA Cluster One az informatikában is újít: mint kiderült, a túlvilághoz is van programozási felület, webserviceként exponálva. Jim Morrison dalszövegek generálása, INGYEN!

Nehéz bármit is szólni, amikor ilyen felelősség nyugszik az ember vállain. A Cluster One csapata büszkén bemutatja új, hihetetlenül fontos, az informatikát, és a metafizikát egyaránt új alapokra helyező szoftverproduktumát, 'Morrison-generátor' néven.

Igazából egy webserviceMagunk se hittük volna a követelmények elemzése során, hogy ez a feladat a mai projektszervezési módszertanokkal megoldható lenne. Hiszen teljesen hihetetlenül hangzik: a Túlvilágot kell elérni valamilyen programozási felületen keresztül, megszólítani Jim Morrisont, és rávenni arra, hogy dalszövegeket írjon nekünk. Iszonyatosan nehéz feladat.

Szerencsére a dolgok az első pár hét szenvedései után gyökeresen megváltoztak: egy szentségtelen, iszonytató, sokak elméjét elsőre örökre a homályba taszító IP-cím mögött (amelyet itt, a közfelháborodás elkerülése végett nem is közlünk), amelyhez egy még burjánzóbb domain rengeteg van hozzárendelve, megtalálható a Túlvilág API-ja; s fejünkben azóta is kering Yog-Sothoth sikolya az első bejelentkezésünk után: I am the gate, I am the key! És hogy milyen szörnyű összeesküvések rejlenek a háttérben, akkor sejtettük meg, amikor kiderült, hogy az API webszolgáltatásként van exponálva.

Hát röviden ennyi a történet, többet sajnos nem mondhatok el, hiszen a legképzettebb elmék is azonnal beleőrülnének a szörnyű igazságokba, amelyeket felfedeztünk az Univerzum valódi működéséről. Inkább élvezzétek a Morrison-generátort, amíg lehet, és sose gondoljatok bele, hogy a televízió feltalálása is hasonló sokkal járt annak idején.

A cikk szerzőjét jelenleg a Cthulhu Elmegyógyintézetben ápolják, állapota kritikus.

dalszöveg generálás Doors Jim Morrison

131977