Roger Waters megdöbbentő átváltozása

2007. 12. 02.

Jacopo

Informátorunk, BWG szerint Roger Waters rózsaszín plüssnyúllá változott.

Roger Waters, 2007A sztárról terjedő új fotó alapján méghozzá nagyon aranyos, bolyhos kis plüssnyuszivá. A Pink Floyd egykori basszusgitárosa talpain és kezein apró szívecskék figyelhetőek meg, míg hatán egy "Stop Bush" felirat olvasható.

Learning to fly
David Gilmour, a Pink Floyd gitárosa nagy örömmel fogadta volt zenésztársa átváltozását. "Az utóbbi húsz évben rettenetesen utáltuk egymást Rogerrel, és azt hiszem, pontosan ezt érdemelte. Ráadásul most, hogy ilyen szép nagy fülei vannak, kitűnően át tudja érezni a Learning to fly című számomat, amit úgy gyűlöl. Hehehe."

Más Pink Floyd-tagok azonban úgy tűnik, elég rezignáltan fogadják ezt az új fejleményt. Nick Mason ugyan rettenetesen részeg volt, ráadásul jazzt játszott, amikor felhívtuk, és nemigen értettük a válaszát, Rick Wright azonban nagy reményeket táplál az átváltozással kapcsolatban: "Talán most végre megtanul basszgitározni."

A Rogerrel gyakran együtt fellépő Andy Fairweather-Low fél attól, hogy ő is így jár. "Tudom, hogy kurva unalmasan gitározom, és félek, ez lesz az én büntetésem is."

Egy kibaszottul hihetetlen jelenség
Az általunk megkérdezett orvosok és BWG szerint kibaszottul hihetetlen és ritka jelenség az, hogy valaki plüssnyúllá változik. BWG még hozzáfűzte azt is, hogy "ő ekkora művészi performanszot sosem tudott volna kivitelezni".

Waterst jelenleg elkülönítve, a Battersea Power Stationön ápolják.

átváltozás Pink Floyd plüssnyúl Roger Waters

131977