Easter Is All Around - A megkésett új Billy Mack single

2008. 04. 01.

Poligrafovics

A kiégett rokkerek zászlóvivője, a zseniális Billy bácsi újra hallatt magáról, és mint mindig, most is (majdnem) aktuálisan.

Billy MackMiután Billy Mack 2003-ban már bebizonyította, hogy az öregedő, lecsúszott ex-drogos ex-rocksztárok (azaz például a SZAR-klub tagjai) még mindig képesek lesöpörni a Blue-hoz hasonló puhapöcs fiúbandákat a színről, 2008 tavaszán a hírhedten cinikus művész újra a pop-ipar asztalára csap: megjelent ugyanis az egykori listavezető 'Christmas Is All Around' aktualizált, művészien felturbózott követője, mely Billy bácsi útját hivatott tovább egyengetni 2008 kommersz popvilágában a Sugababes-sel és a Westlife-al szemben. A meglepő című 'Easter Is All Around' egy héttel a címben is megjelenő ünnep után került piacra.

Node miért a késlekedés? - kérdezhetik Billy bácsi rajongói, mely kérdésre a neves személyiség a koronggal egyidőben kiadott nyilatkozatában válaszol. "A húsvét, akárcsak a karácsony arra való, hogy azokkal légy, akiket szeretsz. Mióta erre rájöttünk Joe-val, a dagadt menedzseremmel, minden ünnepen így teszünk. Az új dal, az 'Easter Is All Around' ötlete is ezen együttlét közben született meg. Az egy hetes, szükségszerű utómunkálati időszak a húsvét hétfő éjjel, kissé részegen felmondott szöveg dallammá effektezésével, a háttérzenekar kijózanításával, valamint az összejöt anyag végső lekeveréssel telt. Két napott vett el a promóképek beállítása, valamint a hivatalos videóban szereplő hölgyek húsvéti szellemben történő hajkurászása és molesztálása a forgatáson. Az eredmény magáért beszél, feltett célunk, hogy Britney Spears-t (aki továbbra sem nagy szám), illetve a Black Eyed Peas-t és Fergie-t egyszerre száműzzük a tavaszi listákról. Ha sikerül, duettet éneklek Sir Elton-nal."

Sok sikert Billy, mi midenképp örülnénk!

Billy Mack Christmas Is All Around filmzene Love Actually

131977