Koktél, rongyrázás, kopasz vegák -- kik jönnek idén Zamárdiba?

2009. 03. 10.

azazello413078

altVállalati középvezetők és ifjú befektetési tanácsadók, figyelem! Magyarország egyetlen prémium kategóriás fesztiváljának szervezői előadókat szivárogtattak.

 altE sorok írójának tavaly alkalma nyílt négy napig borsos áron nyaralni holmi Balaton Sound ürügyén, minekutána el is határozta, hogy többet nem megy. No nem mintha olyan rettenetesen szar lett volna, valójában színes-szagos gyönyörűség volt minden, csak éppen azt nem kaptam meg, amiért egy hozzám hasonló zenebuzi fesztiválokra jár. Aki viszont hajlandó 25 rugóért (jelentős áremelkedés a tavalyihoz képest!) elviselni, hogy éjjel-nappal irritálóan jól szituált befektetési tanácsadókkal, széles mosolyú, ifjú menedzsertitánokkal, valamint céronáldó-sérós aranyifjakkal van körülvéve, miközben a Balaton tagadhatatlanul szép, ráadásul valami prüttyögés is hallatszik a háttérből, annak melegen ajánlom az idei kínálatot, ami már az első nevek alapján is jobb, mint a tavalyi. Idén is lesznek aktuális és kevésbé aktuális húzónevek, előbbiek közé tartozik például -- fogjuk rá -- a hamarosan új lemezzel jelentkező Röyksopp, utóbbiak táborát gyarapítja az örök Jolly Joker Moby, az Underworld és a Thievery Corporation, a kortalanokat a Kraftwerk képviseli, a lemezjátszók körül pedig elvileg Carl Cox, Richie Hawtin és David Guetta ügyködik majd többek közt -- persze a tavalyi és tavalyelőtti tapasztalatok alapján hisszük, ha látjuk; a dj-felhozatal egyébként is mintha egy árnyalatnyival gyengébb lenne a korábbiaknál.
 
Ha van pénzed és nem akarsz vaddisznóvá aljasult punkok közt sasszézni a csajoddal, menj el. Egyszer belefér, egy kis rongyrázás pedig még nem ártott meg senkinek.
 
Linkek:
Balaton Sound hivatalos

2009 Balaton Sound

131974