VOLT-összefoglaló addig is

2009. 07. 03.

Lamorak

Addig is, amíg nem pihenünk nagyon sokat, és nem írjuk meg sokkal hosszabban és obszcénebben a véleményünket a VOLT általunk megtekintett koncertjeiről, olvassátok a fesztblogra írott rövidjeinket. Néhány 'kurvára' abban is akad. UPDATED!

Amint hazaérünk a VOLT-ról, nagyüzemben gondoljuk át a fesztivál összes koncertjét (nem kizárt, hogy az éneklő szakmunkás szolgáltatásait is igénybe vették itt néhányan, ebben még nem vagyunk biztosak) és írjuk meg sokkal hosszabban és obszcénebben, milyenek is voltak ezek. Meg az idő is megszépít, így biztosan kiegyensúlyozottabb írások születnek majd. De lehet, hogy csak sokkal végletesebbek, ki tudja. Mindenesetre addig is olvassátok, mit írunk gyorsan és összefogottan a fesztblogra, végül is csak az ő kedves révükön vagyunk mi itt. Szóval:

Első nap:

Belga
The Kolin
30Y
Franz Ferdinand

Második nap:

Vad Fruttik
Kispál és a Borz
Ladytron

Harmadik nap:

Ludditák
Depresszió
Tankcsapda

Negyedik nap:

Suhancos
Marilyn Manson (erről meg az új lemezről már saját is)

Továbbá egy backstage-es, szakmai berkekben állítólag köztudott hír: feloszlik a Kaukázus! Tudom, tudom, nem szoktunk 'híreket' közölni, de ez magában olyan, hogy felér egy kritikával. (Később mások kiderítették, hogy mégsem, de akkor is.)

30y Belga Depresszió Franz Ferdinand Kaukázus Kispál és a Borz Ladytron Ludditák Marilyn Manson Suhancos tankcsapda The Kolin Vad Fruttik VOLT 2009

131974