A hónap nője: Lady Gaga

2010. 03. 05.

anami83

Lady GagaA nők gonoszak és irigyek és féltékenyek, és ha pillantással ölni lehetne, kiirtották volna már a világot. Főleg azokat a másik nőket, akik híresek, gazdagok és szépek. Vagy legalábbis annak látszanak. Mint pl. Lady Gaga.

Lady Gaga nem szép, ráadásul ízléstelenül öltözik, mégis ezrek irigylik, mert a sok hülye ruhája és a lóarca mögött/mellett mégiscsak egy jelenség.

Meg kell hagyni persze, hogy van olyan jó nő, hogy még én se akarjam kirúgni az ágyamból, de semmiképp sem tudnám elképzelni, hogy a barátnőm legyen, vagy ha már itt tartunk, járjak vele (ha leszbi lennék, vagy férfi). Na, meg rossz nyelvek szerint, különben is van egy kis himbilimbi a lába között (a bizonyíték elvileg 1:15-nél), amit ő tagad és látványosan cáfol.

De nem is erről, hanem hogy miért is szeretjük őt, mikor valójában nincs benne semmi különös. És akkor most rögtön ellent is mondok magamnak, mert pont a jellegtelensége miatt akar ez a csaj kitűnni. Nem akarok komplexusokról és más pszichológiai bajokról beszélni, de azért annyit elárulok, nem véletlen ez az öltözködési stílus. A szürke kisegér megmutatja a világnak, hogy ő nem tucattermék.

Extravagáns ruhái és nevetséges sminkje tökéletesen illik az olyan dalokhoz, melyeknek refrénje 'rah-rah-ah-ah-ah, roma, roma-ma, Gaga, ooh la la' vagy 'Alejandro, Alejandro, Alejandro, Alejandro, Alejandro, Alejandro', arról nem is beszélve, hogy egy egész számot szentelt a divatnak. Ójeeee, 'we love designer'.

Lady Gaga jól elérte, hogy sok évig ne felejtsük még el. Nem mintha el akarna tűnni. 2008-ban jelent meg első albuma, a The Fame, majd ezt követte gyorsan, rögtön 2009-ben a The Fame Monster, és idén mi lesz? The Fame Monster Tamer? Végül is mindegy, a lényeg, hogy idén is legyen album, idén is legyenek klipek, idén is legyen sok-sok pletyka, hogy lehessen őt minél jobban irigyelni, és minél jobban szeretni.

Ja, és különben jól is énekel. A dalszövegírói és zeneszerzői  (ő maga is szövegíró és dalszerző egyébként) pedig gondoskodnak arról, hogy dalai fülbemászóak és lerázhatatlanok legyenek. Vegyétek meg tehát (vagy töltsétek le) a lemezeit, mert kurva jól lehet erre a zenére táncolni, tornázni vagy akár takarítani. Megmondtuk, hogy mi szeretjük Lady Gagát.

csaj Lady Gaga

131977