Hallass magadról: inCorrect

2010. 03. 28.

Szekunder

Mindig is zavart, hogy nincs itthon igazán tökös chick rock (tökös, igen), mert ugyebár a Zanzibár elég butuska, meg aztán szar is, a Venus meg soha nem volt elég kemény, csak csaj (bár annak hűdehúha). Hát most hoztunk nektek, és bár nem diáklány-jelmezes japán import, de nagyon is vérbõ.

 

Az inCorrect vérprofi. Tudatos. Meg vagy koreografálva, Tupírka. A castingolt pr-zenekarok ideje talán lejár egyszer, és nem lesznek menedzser által generált bulvár-balhék, ha egy zene így tud majd dominálni, hogy fejbebasz egy pöröllyel,
anélkül, hogy látnád mellé a videót, befolyásolna a Bravo, a TV2, az MTV álhírekbõl táplálkozó sztárgyára (értem én, hogy fontos a media menedzsment, de akkor is a zene az, amit eladunk, az pedig meg kell, hogy álljon önmagában is). Mivel őket csak hallgattam - bizton mondhatom, hogy media menedzsment nélkül is megállja a helyét.

Ha szereted a Guano Apest, akkor az inCorrectet is szeretni fogod, csak jobban. Õk nagyjából olyasmit csinálnak, de rátesznek még egy lapáttal, erõszakosabb, változatosabb, és persze szexibb, ha az énekesnõ hetero (ugye, ugye, légyszi...).

chick rock csaj guano apes hallass magadról inCorrect metal metalcore

131975