Készítsen neked videót a B-oldal?

2010. 02. 26.

Lamorak

B-oldal tvA B-oldalas srácok barátaink, ezért is ösztönzünk minden zenekart, aki videót vagy koncertvideót akar csinálni, hogy csinálja velük, ők értenek hozzá. Mi nem, nekünk nincs közünk a kultúrához. Úgyhogy hadd ismételjük, amit már elmondtak.

B-oldal tv"A B-oldal blog 2008. októberében indult, majd a kb. 1 évre rá úgy döntöttünk, elindítjuk a B-oldal.tv-t. A B-oldal.tv nem kevesebbet vállalt, mint azt, hogy immár nemcsak írásban, hanem mozgóképben is felületet biztosít hazánk tehetséges, ám méltatlanul az underground világban leledző zenekarainak-előadóinak. A b-oldal.blog.hu, a b-oldal.tv, valamint a http://youtube.com/boldal oldalakon egyaránt bemutatott videókkal nem csupán a képeket szeretnénk megmozgatni, hanem a magyar zenekarok körülötti vizet is. A B-oldal azokról  a bandákról szeretne folyamatosan koncertvideókat készíteni, akiket már szeretnek, de még nem elegen.

Oszd meg a B-oldal szpotot Madonnástul, Stevie Wonderestül a Facebookon! »

Számos olyan zenekar van, akiknek a koncertjén másokkal együtt tolongtunk de a Youtube-on alig találtunk róluk valamit – vagy éppen semmit. Ezen szeretnénk változtatni! Kreativitásunkkal és / vagy látogatottságunkkal beállni egy-egy zenekar mögé, ha nem is mecénásként, de önköltségi áron elkészítve egy élő HD videót, mely azután szárnyra kelhet a különböző videómegosztókon.

A B-oldal eddig a Barabás Lőrinc Eklektricnek, a Turbo, a Pastell Contemporro, a Groovus Interruptus zenekarnak, valamint a Hajó zenekaroknak és a Random Trip projektnek készített klipet.

Kedves zenekarok! Miért készítsetek videoklipet?

A technikai részletekkel nem most akarunk untatni titeket, de egy dolgot kiemelnénk: a videókat 1280X720-as HD formátumban készítjük és töltjük fel a netre. A kameraflotta vezetője egy Canon 5d mark II, és további három Sony kézikamerát tartunk még meg különböző végtagokkal. Amennyiben érdeklődsz a technikai részletek iránt, a B-oldal.tv technika aloldalát neked találtuk ki. Várjuk jelentkezésedet!

Nos, AKKOR csináljunk neked is videoklipet? Írj nekünk zenekarodról, a zenéidről, vedd fel velünk a kapcsolatot a tv@b-oldal.hu címen! A B-oldal.tv klipekhez pedig jó szórakozást! »"

B-oldal.tv promo szpot 2009 from b-oldal.tv on Vimeo.

B oldal B oldal tv Videó

131976