Kövess minket Twitteren is!

2010. 03. 22.

Lamorak

TwitterMost már nem csak az iwiwen, a MySpace-en és a Facebookon követheted a Cluster One-t, hanem Twitteren is. Hát nem kurva jó? Gyorsan follow-old az obszcén nyulat!

TwitterBüszkék vagyunk rá, hogy bár semmit nem csináltunk mondjuk az Iwiw-es klubunkkal, még mindig vannak tagjai. A MySpace-re pillanatnyilag nem tudunk belépni, mert elfelejtettük a jelszót. A Facebookon meg hamarosan akcióba lendülünk. Viszont addig is találtunk magunknak új hülyeséget: csináltunk egy Twittert is, mégpedig több célból. BWG ugyanis van Twitteren, és azt tanácsolta, próbáljuk itt is megosztani a művészetet; mi meg azt gondoltuk, nehogy már csak rss-ből értesülhessetek arról, ha frissülés van, és ne már csak cikkeket kelljen írnunk mindig. A Twitter nagy előnye (amellett, hogy a friss cikkeinket rögtön tovább-twittelhetitek a segítségével még több embernek), hogy mindenféle rövid kis tartalmat tudunk vele eljuttatni hozzátok. Szerzőinket tehát felkértük arra, időnként jelentkezzenek be, és osszanak meg veletek rövid gondolatokat, tanácsokat, javaslatokat, vagy akár máshol olvasott fasza dolgok linkjeit. Ilyenek máris vannak kint, tehát máris érdemes átböngészni az eddigieket; ráadásul mostantól a frissüléseink automatikusan mennek ki a Facebook-csoportnak is, tehát ott is lehet tovább megosztogatni, tegyétek ezt.

Úgy néz ki tehát, hogy minden netvörking rendszeres regisztrációnk közül a Twitternek lesz leghamarabb értelme, mert itt menni fognak a rövidebb, néha informatív, néha határozott álláspontot tükröző, néha obszcén megjegyzések és vélemények is. Biztos olyan is lesz, hogy egy-egy lemezről csak a Twitteren hozunk nyilvánosságra egy 140 karakteres kritikát, de mondjuk a 140 karakteres interjú műfaja talán még Bede Márton villáminterjúira is ráverhet. Mindenesetre lesznek érdekes dolgok az obszcén nyúltól így röviden, gyorsuló világunkban már az obszcenitást és a zenét is csak 140 karakterenként mérjük. Szóval follow-oljatok és olvassatok, retwitteljetek, válaszoljatok, mi még nem tudjuk pontosan, mi mindenre jó ez. Tanítsatok minket.

Cluster One Facebook iwiw MySpace sex szex Twitter

131979