Nők napja alkalmából: a tökéletes nő

2010. 03. 08.

anami83

Mivel jól viselkedtetek, és rendszeresen olvastok minket, nőnapra megkapjátok a tökéletes nőt.

Állítom (és cáfoljatok meg, ha tudtok), hogy ma Magyarországon nincs olyan 20 és 30 év közötti nő, aki élete valamely pillanatában ne akart volna Xéna lenni. Sőt olyat is ismerek, aki konkrétan megsértődött, amikor a 'Ha nagy leszek, Xéna leszek' kijelentését kinevették. Szerintem azóta bosszút is állt.

Nem hiszem, hogy hosszan kellene magyaráznom, miért is Xéna a tökéletes nő, és miért is őt kapjátok mára ajándékba (a nők példaképként, a férfiak pedig látványosságként), néhány dolgot azonban nem árt, ha tudtok. Pl. azt, hogy 42 évesen pontosan így kell kinézni. Aki nem így néz ki (vagy jobban), az se kösse azért fel magát, hiszen nem lehet mindenkiből harcos hercegnő, de azért lehet az a cél.

Igaz, Xéna már a múlté, de mielőtt még azt hinnétek, az őt alakító Lucy Lawless eltűnt a süllyesztőben, felhívnám a figyelmeteket a 2010-es év egyik legjobb action/slasher-sorozatára, a Spartacus: Blood and Sand-re, melyben még meztelenkedni is láthatjuk a hölgyet, valamint az ókori izgatási módszerekre is fény derül.  A sorozat amúgy gyönyörűen látványos és fröcsögősen véres, aki szerette a 300-at és bármely Tarantino-mészárlást, ezt is imádni fogja. Habár... ebben a filmben nem fogjuk egy pillanatig sem szeretni 'Xénát' (mindegy, hogy mi a neve, ő már csak Xéna marad), mert egy akaratos, gonosz, szexéhes nő, aki így vagy úgy, de megszerzi, amit akar.

A Cluster One azonban nem filmes oldal, hanem zenés,  mit keresek én itt egy színésznőről szóló cikkel? Nagyon éleselméjű észrevétel. Xéna nem csak azért a tökéletes nő, mert ő Xéna, vagy mert ilyen teste van, hanem mert énekel is. A Celebritiy Duets-ben ugyan csak második helyezést ért el, de rákapott az éneklésre, és 2007 óta több koncertet is adott Amerikában és Angliában. A kép előtt két videó következik, mely bizonyítja igazamat. Az első minősége nagyon rossz, viszont minden férfi álma teljesül a diáklányos cuccal, a második kissé jobb, és egyik pillanatban a Xénából is ismert Gabrielle is csatlakozik barátnőjéhez táncoscsajként. (Az megvan, hogy ott azért erős leszbikus szálak voltak?)

(Ha valaki nem ért velem egyet, és úgy gondolja, nem Xéna a tökéletes nő, annak most szólok, hogy nagyon vigyázzon magára, mert én még mindig Xéna akarok lenni, és ha másban nem is, de harcolási technikában már elég közel járok hozzá.)

csaj Film Lucy Lawless Xena zene

131977