Elvis ott van mindenütt

2011. 03. 11.

Lamorak

ElvisMint már úgyis mindenki tudja, Budapesten könnyen lehet, hogy Elvisnek fognak hívni valamit (teret vagy utcát, ilyesmit). Mondanunk se kell, mennyire mérhetetlenül támogatjuk ezt, sőt.

Tarlós Elvis

Amióta kiderült múlt héten, hogy Budapest városvezetése legalább feleannyira tiszteli Elvist, mint mi, határozottan fellelkesültünk a lehetőségeken. Közben már mindenféle ötletet végigolvastunk blogokon (kezdve az Ötvenhatosok terén lévő, szerintünk egyébként kurva jó emlékmű tetejére helyezendő gigantikus Elvis-szobortól az Elvis-imitátorok flashmobjáig), és természetesen szavaztunk is (szerintünk nyilvánvalóan a Margit híd budai hídfőjénél kell Elvis teret kialakítani), szavazzatok ti is, hogy Elvis ne csak a klasszikus 'Sváby András episztémé' szövege szerint legyen ott mindenütt, hanem ez Budapesten konkrétan valósággá is váljon.

Viszont az E Sávok nevében szeretnénk felajánlani ehhez szerény hozzájárulásunkat: a leendő Elvis tér (vagy utca, vagy akármi) átadásán nagyon szívesen játszunk. Mint a Főpolgármester Úr a lentebb beágyazott playerben láthatja, számos, Elvisről szóló zeneszámunk van, ezek közül bármelyiket vagy akár az összeset is (sőt, addig írhatunk még!) nagy örömmel előadjuk az ünnepségen -- mert nyilván nagy ünnepséggel kell majd az új Elvis közterületet inaugurálni. Várjuk a megkeresést, nagyon rugalmasak vagyunk, tökéletesen legitim számlát tudunk adni.

The FASZ demos by E Sávok

Budapest E Sávok Elvis

131976